Burimi Jetes

Burimi Jetes

Faqe islame shqip-Sipas parimeve te Kuranit dhe Sunetit bazuar ne interpretimin e dijetareve te Ehli Sunetit dhe Xhematit te te gjitha koherave te umetit. Burimi Jetes, Albánie, vysílaná ve formátu Talk radio / Pop

Burimi Jetes
0/5 na základě 0 hlasů

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery