Živé rádioRozhlasové staniceKosovo▷Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton ti frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina 89.8 FM, Kosovo, vysílaná ve formátu Místní hudba

Radio Prishtina 89.8 FM
5/5 na základě 2 hlasů

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery