92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri 92.1 Capital FM, Kosovo, vysílaná ve formátu Zprávy

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, Glam Radio, Kosovo, vysílaná ve formátu Místní hudba

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. Glam Radio - Cafe, Kosovo, vysílaná ve formátu Hity

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim Glam Radio - Gold, Kosovo, vysílaná ve formátu Oldies

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz Radio Alba Klinë, Kosovo, vysílaná ve formátu Alternativní

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club Radio Club FM Kosove, Kosovo, vysílaná ve formátu Taneční hudba

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për Radio Dukagini 99.7, Kosovo, vysílaná ve formátu Rock / Hard rock

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky Radio Fontana, Kosovo, vysílaná ve formátu Talk radio / Zprávy

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Radio Gora 106.3 FM, Kosovo, vysílaná ve formátu Místní hudba / Pop

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat, Kosovo, vysílaná ve formátu Místní hudba

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare Radio Ilirida, Kosovo, vysílaná ve formátu Variety

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is Radio KFOR, Kosovo, vysílaná ve formátu Talk radio / Místní hudba

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u Radio Kontakt Plus, Kosovo, vysílaná ve formátu Místní hudba

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Radio Kosova e Lirë 94.2 FM, Kosovo, vysílaná ve formátu Zprávy

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi, Kosovo, vysílaná ve formátu Místní hudba