Live RadioRadiostationerKosovo▷Radio Vizioni

Radio Vizioni

Radio Vizioni

Radio Vizioni ,është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë . Vizioni, është themeluar me 13 shtator 2000 . Ka program 24 orë dhe mund të degjihet edhe ne www.radio-vizioni.com si dhe ne platformen digitale TV diaspora . Radio Vizioni er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Popmusik

Radio Vizioni
0/5 baseret på 0 stemmer

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery