Live RadioRadiostationerKosovo▷Radio Rinia 98.4 FM

Radio Rinia 98.4 FM

Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pa shoq të ekipit, edhe një dritare të re mediale-radiorinia. Tash, kur e përmbledhim punën 21 vjeçare të Radio RINI-së, me kënaqësi konstatojmë se ia dolëm. Radio Rinia 98.4 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Hits

Radio Rinia 98.4 FM
0/5 baseret på 0 stemmer

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery