Live RadioRadiostationerKosovo▷92.1 Capital FM

92.1 Capital FM

92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në Republikën e Kosovës duke transmetuar nga pika e maleve në Berishë, dhe e vendosur me studio në Fushë Kosovë. 92.1 Capital FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Nyheder

92.1 Capital FM
0/5 baseret på 0 stemmer

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery