Live RadioRadiostationerKosovo▷Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton ti frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra e përmes përvojave të ndryshme, duke u ofruar mundësi të reja dhe gjetje interesante përmes transmetimeve të programeve të saj. Radio Prishtina 89.8 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Radio Prishtina 89.8 FM
5/5 baseret på 2 stemmer

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery