Live RadioRadiostationerKosovo▷Radio Fontana

Radio Fontana

Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky numër vjen duke u rritur nga viti në vit,për të mbërri ne 10 punëtorë e bashkëpunëtorë sa kemi aktualisht. Rrita e Radio Fontanës është e lidhur, para së gjithash, me Ndermarrjen Tregtare Sherbyese,gjegjësisht me Librarinë “Meshari“ Kjo Radio prestigjioze dhe konkurente ne tregun mediatik të Kosovës ështe në sherbim të degjuesve plot 24 orë,7 ditë në javë dhe 365 ditë në vit. Radio Fontana er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Nyheder

Radio Fontana
0/5 baseret på 0 stemmer

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery