Live RadioRadiostationerKosovo▷RTK - Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1

RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës. Radio Kosova1 është e vetmja radio në Kosovë që transmeton lajme në gjuhën angleze. Edicioni i lajmeve në gjuhën angleze Live at Five transmetohet në orën 17:00. Radio Kosova ofron informacion të shpejt, të saktë dhe të balancuar; materiale ekskluzive nga të gjitha lëmit; emisione debati dhe analize në baza ditore, për problemet më të mprehta dhe çështjet më të rëndësishme. RTK - Radio Kosova 1 er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Hits / Nyheder

RTK - Radio Kosova 1
3.3/5 baseret på 10 stemmer

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery