Glam Radio

Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia dhe përcaktimi seksual, sfondi kulturorë apo gjuha, aftësitë për të dëgjuar program me çasje individuale në kualitetit të lartë, të pastër, me muzikë dhe zëra të mirë e argëtues, e kanë gjithsecili. Glam Radio er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Glam Radio
0/5 baseret på 0 stemmer

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery