Live RadioRadiostationerKosovo▷Glam Radio - Cafe

Glam Radio - Cafe

Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The citys voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim rriten dhe përparimin e saj, duke e bërë radion një model të qëndrueshëm, kreativ, inovativ dhe të besueshëm. Glam Radio - Cafe er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Hits

Glam Radio - Cafe
0/5 baseret på 0 stemmer

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery