92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri 92.1 Capital FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Nyheder

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, Glam Radio er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. Glam Radio - Cafe er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Hits

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim Glam Radio - Gold er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Oldies

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz Radio Alba Klinë er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Alternativ rock

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club Radio Club FM Kosove er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Dansemusik

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për Radio Dukagini 99.7 er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Rock / Hård rock

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky Radio Fontana er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Nyheder

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Radio Gora 106.3 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik / Popmusik

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare Radio Ilirida er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Variety

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is Radio KFOR er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Lokal musik

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u Radio Kontakt Plus er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Radio Kosova e Lirë 94.2 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Nyheder

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik