Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është Radio Maria er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Kristen musik

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i Radio Omega 3 Prizren er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Top 40 / Lokal musik / Hits

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Popmusik / Rock

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin Radio Plus 102.2 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Hits / Dansemusik

Radio Prishtina 89.8 FM Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra Radio Prishtina 89.8 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Radio Rinia 98.4 FM Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me Radio Rinia 98.4 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Hits

Radio SHARRI - Dragash Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Radio SHARRI - Dragash er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

Radio Vala Rinore 94.7 FM Radio Vala Rinore 94.7 FM

Radio Vala Rinore 94.7 FM Kosovo Pristina Stream. Radio Vala Rinore 94.7 FM er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Top 40

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Radio Vicianum Vushtrri er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Nyheder

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te Radio Vizioni er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Popmusik

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 Radio Zeri i Shtimes er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Variety

Radio Zeri Mitrovices Radio Zeri Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon Radio Zeri Mitrovices er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Lokal musik

RadioZëri RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me RadioZëri er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Lokal musik

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, RetroSonic Hits er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Oldies / Hits / 70'erne / 80'erne / 90'erne

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 RTK - Radio Kosova 1 er en radiostation i Kosovo, der udsendes i format Taleradio / Hits / Nyheder