Livestream radioRadiostationenMazedonien▷Радио Холидеј

Радио Холидеј

Радио Холидеј

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од неа и за нас нема ништо поважно од Вас. Затоа сме тука, 24 години во македонскиот етер. Радио Холидеј е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп. Радио Холидеј ist ein radiosender in Mazedonien, ausgestrahlt im format Pop

Радио Холидеј
4.5/5 basiert auf 4 Stimmen

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery