Livestream radioRadiostationenMazedonien▷Експрес Pадио 101,1 фм

Експрес Pадио 101,1 фм

Експрес Pадио 101,1 фм

Експрес радио е сместено во самиот центар на градот спроти зградата на Општина Струмица. Линковски сме поврзани со предавателниот столб лоциран над Ловен дом. Зрачиме со фрекфенција од 101,1 мегахерци фм стерео и поради добрата поставеност на антенскиот столб Експрес Радио ги покрива и општините Василево, Босилово и Ново Село, како и пограничните места во соседна Бугарија. Со тоа бројката на наши потенцијални слушатели изнесува околу 100.000. Експрес Pадио 101,1 фм ist ein radiosender in Mazedonien, ausgestrahlt im format Pop

Експрес Pадио 101,1 фм
4.5/5 basiert auf 4 Stimmen

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery