Radio Zeri

Radio Zeri

Radio Zeri është një vullnetar, jo fitimprurës, radio stacionet e kryera në përputhje me komunitetin e raportuar për çështjet lokale dhe globale, që përfaqësojnë muzikën dhe informacionin që nuk janë në dispozicion në mediat e tjera në këtë fushë dhe krijimin dhe mirëmbajtjen e një fryme pozitive në shoqëri. Radio Zeri ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop

Radio Zeri
0/5 basiert auf 0 Stimmen

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery