Radio Vati

Radio Vati

Dëgjuesi i Radio Vati do të thotë shumë, stacioni dëshiron të prezantohet si një stacion që dëgjuesit duhet të jenë të lumtur. Ata ndërtojnë një unitet të madh mes dëgjuesve dhe vetes, në mënyrë që ata të kenë lidhje të mira midis tyre dhe dëgjuesve të tyre, gjë që do të çojë në një stacion radioje argëtimi më të pasur. Radio Vati ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop

Radio Vati
0/5 basiert auf 0 Stimmen

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery