Burimi Jetes

Burimi Jetes

Faqe islame shqip-Sipas parimeve te Kuranit dhe Sunetit bazuar ne interpretimin e dijetareve te Ehli Sunetit dhe Xhematit te te gjitha koherave te umetit. Burimi Jetes ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Talkradio / Pop

Burimi Jetes
0/5 basiert auf 0 Stimmen

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery