RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

Radio Maria lindi më 19.07.2003 në Shkodër. Kishte vetëm frekuencën 102.2 MHz. Brenda vitit 2003 RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Christliche Musik

Radio Marimanga Radio Marimanga

Radio Marimanga radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa frym. Radio Marimanga ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Lokale Musik

Radio Mergimi Radio Mergimi

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet Radio Mergimi ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop / Hip-Hop

Radio Ngjallja Radio Ngjallja

Its an orthodox radio station in Albania. Radio Ngjallja ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Kirchenmusik

Radio Nostalgjia Radio Nostalgjia

Të gjitha bizneset kane hapsire per te reklamuar ne radio Nostalgjia vetem na shkruni sepse ne ju Radio Nostalgjia ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Oldies

Radio NRG Radio NRG

NRG ENERGY Radio, is one of the most rated Radio Station, broadcasting 24/7 on FM and Online, from Radio NRG ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop

Radio Pendimi Live Kanali-1 Radio Pendimi Live Kanali-1

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi Live Kanali-1 ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Talkradio

Radio Positive Gold FM Radio Positive Gold FM

Where the GOOD music lives!Positive Gold radio brings the best of music from last 50 years Radio Positive Gold FM ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Top 40

Radio Pulla Radio Pulla

Radio Pulla is a web based internet radio station from Albania and is a social web radio broadcast Radio Pulla ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Talkradio

Radio Rainca Radio Rainca

Radio Rainca is a live radio station dedicated to Albanian Pop Songs. Radio Rainca ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop

Radio Shipkovica Radio Shipkovica

Radio Shipkovica është një radio live online në Shqipëri. Radio Shipkovica transmetoi 24 orë Radio Shipkovica ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop / Nachrichten

Radio Shqip Radio Shqip

Muzikë e zgjedhur shqiptare. Radio Shqip FM transmeton muzikë të perzgjedhur shqiptare. Radio Shqip ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Hits

Radio Tirana 1 Radio Tirana 1

Public Radio, Information, Music,Talk, Show, Culture. Radio Tirana (99.5 FM) is a broadcast public Radio Tirana 1 ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Lokale Musik

Radio Tirana 2 Radio Tirana 2

Radio Tirana 2 (95.8 FM) is a broadcast public, community radio station in Tirana, Albania Radio Tirana 2 ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Pop

Radio Tirana 3 Radio Tirana 3

Radio Tirana 3 is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing news talk and folk music Radio Tirana 3 ist ein radiosender in Albanien, ausgestrahlt im format Lokale Musik