NettiradioRadioasematMakedonia▷Радио Бубамара

Радио Бубамара

Радио Бубамара

Во Радио Буба мара работат 10 луѓе или двојно повеќе од оние кои се радуваат на резултатите од апликацијата „Мој воздух“. Формирана во април 1995 година, Радио Буба мара за кратко време стана една од најслушаните радио-станици во Скопје. Тајната на успехот ја знаат само сопствениците на радио-приемници, кои од 1995 година се принудени да ја слушаат и меморираат само френкфенцијата на Радио Буба мара. Радио Бубамара, Makedonia, lähetetty muodossa Top 40 / Popmusiikki

Радио Бубамара
4.6/5 perustuu 5 äänestä

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery