NettiradioRadioasematMakedonia▷Радио Холидеј

Радио Холидеј

Радио Холидеј

Слушајте радио, но слушајте добро радио. Тоа е пораката што ја испраќаме до нашата слушателска публика. Вие сте дел од неа и за нас нема ништо поважно од Вас. Затоа сме тука, 24 години во македонскиот етер. Радио Холидеј е радиостаница која емитува 24 часовна програма од сопствено емитувачко студио поврзано со линк и предавателна опрема лоцирана на периферијата на градот Прилеп. Радио Холидеј, Makedonia, lähetetty muodossa Popmusiikki

Радио Холидеј
4.5/5 perustuu 4 äänestä

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery