Radio Dukagjini

Radio Dukagjini

Me idenë: Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me entuziazmin e pashoq të ekipit, një radio popullore, e cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si RADIO ME POPOLLORE NE 10 VJETET E FUNDIT. Radio Dukagjini è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Musica pop

Radio Dukagjini
0/5 basato su 0 voti

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery