Burimi Jetes

Burimi Jetes

Faqe islame shqip-Sipas parimeve te Kuranit dhe Sunetit bazuar ne interpretimin e dijetareve te Ehli Sunetit dhe Xhematit te te gjitha koherave te umetit. Burimi Jetes è una stazione radio in Albania, trasmessa in formato Talk radio / Musica pop

Burimi Jetes
0/5 basato su 0 voti

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery