Radio in direttaStazioni radioKosovo▷92.1 Capital FM

92.1 Capital FM

92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri regjionale në Republikën e Kosovës duke transmetuar nga pika e maleve në Berishë, dhe e vendosur me studio në Fushë Kosovë. 92.1 Capital FM è una stazione radio in Kosovo, trasmessa in formato Notizie

92.1 Capital FM
0/5 basato su 0 voti

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery