Kiss Albania Radio

Kiss Albania Radio

Krijuar ne 2017, Kiss Fm Albania eshte radio me e re ne kryeqytet e cila transmeton ne 98.5 MhZ dhe sjell hitet me te mira nderkombetare, lancimet me te reja. Drejtuar nje audience rinore dhe energjike. Kiss Fm Albania eshte aty 24 ore, ne cdo moment te dites dhe kudo ku ti ndodhesh. Kiss Albania Radioは アルバニアの放送ラジオ局です、ハウス / ダンスミュージック形式で放送

Kiss Albania Radio
0/5 票に基づく 0

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery