Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është radiofonike. Qëllimi kryesor është promovimi i vlerave më të larta njerëzore me qëllim ndërtimin e një shoqërie demokratike e të hapur ndaj solidaritetit dhe mbrojtjen e dinjitetit njerëzor. Radio Maria는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 기독교 음악 형식으로 방송

Radio Maria
0/5 에 따라 0 투표

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery