RadioZëri

RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me programet te cilat i transmeton live. Aspekti Medial në Kosovë është me shume I ngarkuar me numër dhe fare pak me përdorimin e teknologjive të reja. Kjo si rezultat I mosinvestimit në butime të reja teknologjike. Prandaj, duke u nisur nga këto aspekte bashkë me dëshirën dhe dashurinë për komunikim publik, dy ideator bashkuan aspektin material me atë financiar dhe krijuan Radio Zërin. RadioZëri는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 지역 음악 형식으로 방송

RadioZëri
0/5 에 따라 0 투표

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery