라이브 라디오라디오 방송국코소보▷Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në një mbledhje të mbajtur, më 13 nëntor të vitit 1998. Nisma për të hapur një radiostacion të luftës doli nga disa anëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Rreth kësaj nisme janë angazhuar, zëdhënësi i SHP të UÇK-së, Jakup Krasniqi, ndërsa idenë e kanë përkrahur dhe kanë ndihmuar: Azem Syla, Hashim Thaçi, Rexhep Selimi, Ramë Buja, Fatmir Limaj, Salih Veseli, Naim Maloku e të tjerë. Radio Kosova e Lirë 94.2 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 뉴스 형식으로 방송

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM
0/5 에 따라 0 투표

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery