Estrada radio

Estrada radio

Стил Радио е професионално интернет радио кое емитува програма 24/7 секаде во светот преку официјалната веб страна https://stilradio.com. Во нашата програма ги емитуваме најдобрите балкански народни и забавни хитови покрај кои уживаат сите генерации. Исто така нашата програмска шема е збогатена со емисии во живо со забавен и едукативен карактер. Студиото е во Reykjavik, Iceland. Единствениот пријател во добро и зло, СТИЛ РАДИО. Ви благодариме што сте дел од нашите слушатели! Estrada radio는 마케도니아 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 형식으로 방송

Estrada radio
0/5 에 따라 0 투표

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery