92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri 92.1 Capital FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 뉴스 형식으로 방송

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, Glam Radio는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. Glam Radio - Cafe는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 히트 곡 형식으로 방송

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim Glam Radio - Gold는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 복고풍 음악 형식으로 방송

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz Radio Alba Klinë는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 얼터너티브 록 형식으로 방송

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club Radio Club FM Kosove는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 댄스 음악 형식으로 방송

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për Radio Dukagini 99.7는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 록 음악 / 하드 록 형식으로 방송

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky Radio Fontana는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 뉴스 형식으로 방송

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Radio Gora 106.3 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 / 팝 음악 형식으로 방송

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare Radio Ilirida는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 종류 형식으로 방송

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is Radio KFOR는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 지역 음악 형식으로 방송

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u Radio Kontakt Plus는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Radio Kosova e Lirë 94.2 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 뉴스 형식으로 방송

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송