Radio Maria Radio Maria

Radio Maria Kosovë është shoqatë jo-fitimprurëse dhe jo-politike. Veprimtaria e saj themelore është Radio Maria는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 기독교 음악 형식으로 방송

Radio Omega 3 Prizren Radio Omega 3 Prizren

Radio radi 24 sata, svoj program emituje nonstop preko svojih zemaljskih predajnika a isto tako i Radio Omega 3 Prizren는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 톱 40 / 지역 음악 / 히트 곡 형식으로 방송

Radio Peja 93 FM Radio Peja 93 FM

Radio Peja 93MHz FM Live me emetim direkt ne Internet. Live Pec Radio 93MHz na internetu. Radio Peja 93 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 / 록 음악 형식으로 방송

Radio Plus 102.2 FM Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin Radio Plus 102.2 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 히트 곡 / 댄스 음악 형식으로 방송

Radio Prishtina 89.8 FM Radio Prishtina 89.8 FM

Radio Prishtina mëton t’i frymëzojë njerëzit, jo vetëm në baza ditore, që ta shohin botën në mënyra Radio Prishtina 89.8 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Rinia 98.4 FM Radio Rinia 98.4 FM

Me idenë: “Gjithmonë në kërkim të të rejave në shërbim tuajin, planifikuam dhe realizuam, me Radio Rinia 98.4 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 히트 곡 형식으로 방송

Radio SHARRI - Dragash Radio SHARRI - Dragash

Radio SHARRI Dragash është një nga radio stacionet më të famshëm në internet në Kosovë. Radio Radio SHARRI - Dragash는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

Radio Vala Rinore 94.7 FM Radio Vala Rinore 94.7 FM

Radio Vala Rinore 94.7 FM Kosovo Pristina Stream. Radio Vala Rinore 94.7 FM는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 톱 40 형식으로 방송

Radio Vicianum Vushtrri Radio Vicianum Vushtrri

Radio Vicianum është një stacion radiofonik në Vu initrn, Kosovë, që ofron emisione News, Talk dhe Radio Vicianum Vushtrri는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 뉴스 형식으로 방송

Radio Vizioni Radio Vizioni

Radio Vizioni është stacion lokal vepron në Podujeve, dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te Radio Vizioni는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 팝 음악 형식으로 방송

Radio Zeri i Shtimes Radio Zeri i Shtimes

Radio Zeri i Shtimes eshte Radio e pavarur private. Ka filluar te transmetoje program me dt: 24 Radio Zeri i Shtimes는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 종류 형식으로 방송

Radio Zeri Mitrovices Radio Zeri Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7. Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme. Radio e cila sbon Radio Zeri Mitrovices는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 지역 음악 형식으로 방송

RadioZëri RadioZëri

Radio Zëri eshte radio e cila ofron argetim dhe relaks nen tingujt e muzikes shqipe dhe me RadioZëri는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 지역 음악 형식으로 방송

RetroSonic Hits RetroSonic Hits

24/7 The Coolest Nonstop 1970s 1980s 1990s Retro Music. Pop, Rock, Adult, New Wave, Synth, Disco, RetroSonic Hits는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 복고풍 음악 / 히트 곡 / 70년대 / 80년대 / 90년대 형식으로 방송

RTK - Radio Kosova 1 RTK - Radio Kosova 1

RTK-Radio. Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 RTK - Radio Kosova 1는 코소보 의 방송 라디오 방송국입니다, 라디오 토크 / 히트 곡 / 뉴스 형식으로 방송