Radio luisterenRadiozendersKosovo▷Radio Dukagini 99.7

Radio Dukagini 99.7

Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për nismat e ekonomisë private. E filluam seriozisht edhe pse pak të vetëdijshëm se do të arrihet ky sukses. 13 vjet pas, kuptojmë sa i rëndësishëm, sa me peshë dhe sa i suksesshëm ishte investimi ynë. Tash, kur e përmbledhim punën 13 vjeçare të Radio Dukagjinit, me kënaqësi konstatojmë se ia dolëm. Radio Dukagini 99.7 een radiostation in Kosovo, uitgezonden in het formaat Rock / Hard Rock

Radio Dukagini 99.7
0/5 op basis van 0 stemmen

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery