Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus 102.2 FM

Radio Plus është radio me frekuencë regjionale me seli në Prishtinë. Audienca jonë përfshin dëgjuesit nga 17 deri 40 vjeç. Radio Plus ofron format modern të transmetimit dhe identifikohet me muzikën më të re, hitet më të mira aktuale dhe muzikën më të zgjedhur të të gjitha kohërave. Emisionet që transmetohen në Radio Plus janë emisione me karakter argëtues dhe informativ. Radio Plus 102.2 FM радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Хиты / Танцевальная

Radio Plus 102.2 FM
0/5 на основе 0 голосов

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery