Glam Radio

Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia dhe përcaktimi seksual, sfondi kulturorë apo gjuha, aftësitë për të dëgjuar program me çasje individuale në kualitetit të lartë, të pastër, me muzikë dhe zëra të mirë e argëtues, e kanë gjithsecili. Glam Radio радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Местная музыка

Glam Radio
0/5 на основе 0 голосов

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery