92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri 92.1 Capital FM радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Новости

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, Glam Radio радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Местная музыка

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. Glam Radio - Cafe радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Хиты

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim Glam Radio - Gold радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Ретро

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz Radio Alba Klinë радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Альтернатива

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club Radio Club FM Kosove радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Танцевальная

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për Radio Dukagini 99.7 радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Рок / Хард-рок

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky Radio Fontana радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Ток-радио / Новости

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Radio Gora 106.3 FM радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Местная музыка / Поп

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Местная музыка

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare Radio Ilirida радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Эстрадная музыка

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is Radio KFOR радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Ток-радио / Местная музыка

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u Radio Kontakt Plus радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Местная музыка

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Radio Kosova e Lirë 94.2 FM радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Новости

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi радиостанция, вещающая в стране Косово, вещает в формате Местная музыка