Burimi Jetes

Burimi Jetes

Faqe islame shqip-Sipas parimeve te Kuranit dhe Sunetit bazuar ne interpretimin e dijetareve te Ehli Sunetit dhe Xhematit te te gjitha koherave te umetit. Burimi Jetes en sändningsradiostation i Albanien, som sänds i format Talk Radio / Popmusik

Burimi Jetes
0/5 baserat på 0 röster

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery