Canlı RadyoRadyo istasyonlarıMakedonya▷Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки

Радио 5 Чоки е радио станица која можете да ја следите на 89,5 Mhz FM Stereo. Радио 5 е радио станица на која повеќе има застапено забавна музика. Во мугрите на 5 декември 2003-то лето Господово... во етерот се разнесе првиот збор изговорен низ воздушниот простор, а преку постарите чаршиски звучници се слушна "вие ја слушате програмата на Радио 5" На самиот почеток радио 5 зрачеше на фрекфенцијата 103 мегахерци фм стерео и беше петто по ред радио во Прилеп, линковски поврзано до предавателниот столб лоциран на стариот пат за Битола. Радио 5 Чоки, Makedonya formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik / Rock

Радио 5 Чоки
4.6/5 5 Oy üzerinden

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery