Radio Star

Radio Star

Стар радио е интернет радио кое започна со работа на 14 декември 2011. Работиме на професионална студиска аудио опрема во простории специјално уредени за реализација на нашата радиска програма. Можете да не слушате секој ден, 24 часа. Сериозноста на нашиот радио-проект ја поткрепува фактот што радиово располага со две професионални аудио студија и тоа во Скопје и Mинхен каде се реализира нашата програма. Radio Star, Makedonya formatında yayınlanan, yayınlanan bir radyo istasyonudur Pop Müzik / Hits / Rock

Radio Star
4.5/5 4 Oy üzerinden

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery