Radio Club FM Kosove

Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një stacion radiofonik i bazuar ne Tiranë, me format muzikor dhe programativ. Kjo radio promovon muzikantet profesioniste dhe nuk transmeton vetëm muzike komerciale. Radio Club FM Kosove هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى الرقص

Radio Club FM Kosove
0/5 بناء على 0 أصوات

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery