92.1 Capital FM 92.1 Capital FM

92.1 Capital FM për disponimin tuaj! 92.1 Capital FM, është radio stacion komercial me mbulueshmëri 92.1 Capital FM هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق أخبار

Glam Radio Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, Glam Radio هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى محلية

Glam Radio - Cafe Glam Radio - Cafe

Your new number One Choice. The city’s voice GLAM Radio -Live from the top of Prishtina on 88.6FM. Glam Radio - Cafe هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق ضرب

Glam Radio - Gold Glam Radio - Gold

GLAM Radio në krye të misionit ka audiencën, dhe atë jo vetëm vendasit. GLAM Radio ka për synim Glam Radio - Gold هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق أغاني قديمة

Radio Alba Klinë Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz Radio Alba Klinë هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق روك بديل

Radio Club FM Kosove Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club Radio Club FM Kosove هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى الرقص

Radio Dukagini 99.7 Radio Dukagini 99.7

Emri i Korporatës “Dukagjini” është i lidhur ngushtë me përpjekjet e gjithanshme të shoqërisë për Radio Dukagini 99.7 هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى الروك / هارد روك

Radio Fontana Radio Fontana

Radio Fontana në Istog, është themeluar me 17 Shkurt të vitit 2002 Fillimisht me 4 punëtorë,e ky Radio Fontana هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق البرامج الحوارية الإذاعية / أخبار

Radio Gora 106.3 FM Radio Gora 106.3 FM

Radio Gora Vam pruža veliki broj najsvježijih informacija iz Gore, dijaspore i sa Kosova. Radio Radio Gora 106.3 FM هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى محلية / موسيقى شائعة

Radio GoraChat Radio GoraChat

Radio Gora Gora Chat za sve nacije i generacije. Radio GoraChat هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى محلية

Radio Ilirida Radio Ilirida

Kjo është faqja Zyrtare për Radio Zerin e Ilirides Radio Zeri i Ilirides startoi per here te pare Radio Ilirida هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى متنوعة

Radio KFOR Radio KFOR

Radio KFOR broadcasts its program within the NATO peacekeeping force in Kosovo – KFOR, and is Radio KFOR هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق البرامج الحوارية الإذاعية / موسيقى محلية

Radio Kontakt Plus Radio Kontakt Plus

Radio gde je svaka pesma dobra pesma. Radio kojem se veruje. Budite u toku sa svim dešavanjima u Radio Kontakt Plus هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى محلية

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Radio Kosova e Lirë 94.2 FM

Vendimin për themelimin e Radios-Kosova e Lirë dhe të Agjencisë së lajmeve Kosovapress, e ka marrë Radio Kosova e Lirë 94.2 FM هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق أخبار

Radio Llapi Radio Llapi

Muzika më e mirë lokale është në transmetim. 24 orë në ditë. Radio Llapi هي محطة إذاعية تبث في كوسوفو, تبث بتنسيق موسيقى محلية