Radio Club FM Kosove

Radio Club FM Kosove

Club Fm 101.7 eshte e stacionuar ne qytetin e Prishtines ne Kosove, dhe eshte pjese e rjetit Club FM. Club FM është një stacion radiofonik i bazuar ne Tiranë, me format muzikor dhe programativ. Kjo radio promovon muzikantet profesioniste dhe nuk transmeton vetëm muzike komerciale. Radio Club FM Kosove είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός μετάδοσης στην Κοσσυφοπέδιο, ο οποίος μεταδίδεται σε μορφή Ηλεκτρονική χορευτική μουσική

Radio Club FM Kosove
0/5 με βάση 0 ψήφους

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery