Radio Alba Klinë

Radio Alba Klinë

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet www.radioalba.eu. Radio Alba ju ofron program 24 orësh dhe mbulon 90% të rajonit perëndimor të Kosovës (Klinë, Pejë, Istog, Gjakovë, Deqan, Prizren). Radio Alba ka dëgjueshmeri që përfshine një territor me rreth 200 mijë dëgjues. Mediumi ynë i shërben komunitetit vendas dhe më gjerë, duke sjellur informacione për komunën dhe vendin tonë, çfarë ndodh gjatë ditës e mbi të gjitha sesi funksionon demokracia lokale. Radio Alba Klinë είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός μετάδοσης στην Κοσσυφοπέδιο, ο οποίος μεταδίδεται σε μορφή Εναλλακτική ροκ

Radio Alba Klinë
0/5 με βάση 0 ψήφους

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery