Glam Radio

Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia dhe përcaktimi seksual, sfondi kulturorë apo gjuha, aftësitë për të dëgjuar program me çasje individuale në kualitetit të lartë, të pastër, me muzikë dhe zëra të mirë e argëtues, e kanë gjithsecili. Glam Radio είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός μετάδοσης στην Κοσσυφοπέδιο, ο οποίος μεταδίδεται σε μορφή Τοπική μουσική

Glam Radio
0/5 με βάση 0 ψήφους

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery