Radio en vivoEstaciones de radioMacedonia▷Радио Роса 98,1 fm

Радио Роса 98,1 fm

Радио Роса 98,1 fm

Радио роса е единствено радио по својот формат кое повеќе од 25 години непречено емитува 100% македонска народна музика и поради тоа се вбројува во топ 5 радиостаници во Македонија. Радио Роса 98,1 fm es una estación de radio en Macedonia, transmitido en formato Musica local / Mundo

Радио Роса 98,1 fm
4.6/5 basado en 5 Votos

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery