Glam Radio

Glam Radio

GLAM Radio është themeluar me besimin se të gjithë dëgjuesit, pavarësisht nga zona ku jetojnë, etniteti, mosha, gjinia dhe përcaktimi seksual, sfondi kulturorë apo gjuha, aftësitë për të dëgjuar program me çasje individuale në kualitetit të lartë, të pastër, me muzikë dhe zëra të mirë e argëtues, e kanë gjithsecili. Glam Radio es una estación de radio en Kosovo, transmitido en formato Musica local

Glam Radio
0/5 basado en 0 Votos

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery