Burimi Jetes

Burimi Jetes

Faqe islame shqip-Sipas parimeve te Kuranit dhe Sunetit bazuar ne interpretimin e dijetareve te Ehli Sunetit dhe Xhematit te te gjitha koherave te umetit. Burimi Jetes egy sugárzott rádióállomás Albánia, Talk rádió / Popzene formátumban sugárzott

Burimi Jetes
0/5 alapján 0 szavazat

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery