Top Gold

Top Gold

Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite. Top Gold egy sugárzott rádióállomás Albánia, Oldies formátumban sugárzott

Top Gold
4.5/5 alapján 4 szavazat

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery