Élő rádió adásRádió állomásokAlbánia▷RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA

Radio Maria lindi më 19.07.2003 në Shkodër. Kishte vetëm frekuencën 102.2 MHz. Brenda vitit 2003 fitoi frekuencat për Tiranën, Durrësin 91.4 MHz dhe për Lezhën 89.6 MHz. Një vit më vonë fitoi frekuencën 90.0 MHz për pjesën veri-lindore të Shqipërisë dhe një pjesë të Kosovës. RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA egy sugárzott rádióállomás Albánia, Keresztény zene formátumban sugárzott

RADIO MARIA SHQIPTARE ALBANIA
4.5/5 alapján 4 szavazat

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery