Radio Dardania

Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Dardania ka filluar të transmetojë të vitit 2004 dhe është një stacion internetit kombëtar që transmeton në të gjithë territorin internetit. Teknologjia e përgjithshme dhe skema e programeve u përgjigjen plotësisht standardeve bashkëkohore, të domosdoshme për funksionimin e një radio shqip modern, dhe që përmbushin si nevojat vendase, ashtu edhe kriteret e domosdoshme për transmetimet ndërkombëtare. Programet janë muzik shqip dinamike pop, rnb, tallava, vajtuse, hiphop. Ne gjithashtu ofrojmë një Chat me kamer dhe mikrofon për të komunikuar me shokët tuaj. Këngët e Fundit (muzik video klip ne YouTube) mund të na me shiko. Radio Dardania egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene / Világzene formátumban sugárzott

Radio Dardania
4.5/5 alapján 4 szavazat

Available on Google Play Available on Samsung Galaxy Apps Available on AppGallery