Loti Vu Radio Loti Vu Radio

Këngët ekzistuese si dhe ato të mira legjendare kanë vendin e tyre në listat e playlisteve ditore Loti Vu Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

Love Radio 90.7 FM Love Radio 90.7 FM

Love radio was born on 14 of February 2003. The idea to build such radio profile came after e long Love Radio 90.7 FM egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

LS Radio LS Radio

LS Radio luan hitet më të mëdha të sotme dhe në të njëjtën kohë është hit i djeshëm. Është një LS Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hits formátumban sugárzott

MCN Radio MCN Radio

MCN Radio FM 103.1 is a broadcast radio station from Tirana, Albania, providing a mix of Albanian MCN Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene / Hits formátumban sugárzott

Prive Radio Prive Radio

The best music inside you. Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click Prive Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Top 40 / Elektronikus / Popzene formátumban sugárzott

Privé Radio Privé Radio

Prive Radio, plays 24/7 the best music without commercials, so click PLAY and find that music you Privé Radio egy sugárzott rádióállomás Albánia, Tanc zene formátumban sugárzott

Quran in Albanian Quran in Albanian

This radio station broadcasts the meaning of the Koran in Albanian. The station is owned by the Quran in Albanian egy sugárzott rádióállomás Albánia, Talk rádió / Iszlám zene formátumban sugárzott

Radio 1 Radio 1

Radio 1 (93.2 FM) is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing education and religious Radio 1 egy sugárzott rádióállomás Albánia, Hírek formátumban sugárzott

Radio 7 Albania Radio 7 Albania

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për Radio 7 Albania egy sugárzott rádióállomás Albánia, Top 40 formátumban sugárzott

Radio Ahireti Radio Ahireti

E-Selamu Alejkum Radio Ahireti Radio Islame Ne Gjuhen Shqipe Radio Ahireti egy sugárzott rádióállomás Albánia, Iszlám zene formátumban sugárzott

Radio Dardania Radio Dardania

This Albanian online radio station presents Albanian music from folk, pop and world music. Radio Radio Dardania egy sugárzott rádióállomás Albánia, Helyi zene / Világzene formátumban sugárzott

Radio Dashuria Radio Dashuria

Radio Dashuria is a broadcast radio station in Tirana, Albania providing adult contemporary, top 40 Radio Dashuria egy sugárzott rádióállomás Albánia, Top 40 formátumban sugárzott

Radio Dedi24 Radio Dedi24

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7 Radio Dedi24 egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

Radio Devolli Radio Devolli

Radio Devolli filloi transmetimin e saj on air me 10 Korik 2011.Radio Devolli do trasmetoje 24 Ore Radio Devolli egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott

Radio Dielli Radio Dielli

Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje Radio Dielli egy sugárzott rádióállomás Albánia, Popzene formátumban sugárzott